BlackWhite (Osapa)

This modern family home was remodelled for Newly wedded couples and expectant parents.

With already existing awkward angles and ceiling shapes,There was an opportunity to rethink and optimise the existing layout which was convoluted.

A warm and bright ambiance was created by totally revamping the ceiling and lighting plan, installing warm wooden flooring to create a safe landing for infants . This created a spacious and harmonious effect through the house. The most significant intervention was the bold accent wall we introduced to the staircase area and a combination of timber& glass staircase running from the ground to top floor completed the look.

A Livingroom adorned with Harmonising ascents and comfortable furniture created a well balanced atmosphere for entertaining in this space.
Incorporating the contrasting elements and subtle use of metallic ascents in this masters bedroom we designed was Top tier.
Designing this Living room and kitchen project, Equipped with some of the bells and whistle you will find from the highest end homeware manufactures.
With many informal break-out spaces and a large entrance area; this was a living room space we created to match the minimalist lifestyle of the client.